Stroom School Agnieszka Kurant: Tales to Tell

12 december 2013 + 16 januari, 13 februari en
20 februari 2014

Tijd: 14.00 - 16.30 uur
Locatie: Stroom Den Haag, Hogewal 1-9. Den Haag
Reserveren: info@stroom.nl
(graag vermelden voor welke van de data u zich aanmeldt)
Toegangsprijs: € 20,- p.p.

In het kader van de tentoonstelling exformation van  Agnieszka Kurant worden er op 4 dagen workshops van 2 ½ uur gegeven door Kathy Mathys van Writerskitchen.

Resultaten workshops
Lees de verhalen van Mylene Siegers, Christian van Kooy, Marc van Bilderbeek, Petra Knötschke (en er volgen er nog meer) >> klik hier

Kathy Mathys is een ervaren schrijver en zal in haar workshop ingaan op plots, plot eindes en de politiek van editen en keuzes maken. Kathy Mathys werkt voor Belgische en Nederlandse kranten en magazines als freelance journaliste. Zij schrijft over literatuur voor De Standaard der Letteren. Verder schrijft zij ook over eten: haar interesse gaat vooral uit naar eetcultuur in de brede zin van het woord. Haar eetverhalen verschijnen onder andere in Bouillon! Zij doet publieke interviews en werkt als docent creatief schrijven aan de Schrijversacademie. Momenteel werkt zij aan haar eerste boek dat zal verschijnen in 2015 bij De Bezige Bij Antwerpen.

Stroom School is de overkoepelende term voor het randprogramma rond tentoonstellingen. In de Stroom School worden thema's uitgelicht, besproken en verdiept. De activiteiten staan open voor iedereen.

Overzicht Stroom School Agnieszka Kurant.