We gaan weer naar buiten! Ontdek de kunst op straat in Den Haag

Plattegrond met 150 highlights

Ontdek de kunst op straat in Den Haag, aan zee en in de parken. Haal je gratis plattegrond bij Stroom of bij een van de andere locaties in de stad en ga met de kaart in de hand op ontdekkingsreis.
Of >> download de kaart als pdf

We gaan weer naar buiten!
In de afgelopen maanden hebben we gezien hoeveel zeggingskracht beelden in de publieke ruimte hebben. Ook in Den Haag zijn heel veel kunstwerken te zien, gewoon op straat, gratis en zonder reservering! Uit de meer dan 400 werken selecteerden we 150 highlights. Mocht je echter een bepaald kunstwerk in je straat of wijk missen dat voor jou echt speciaal is laat het ons weten. Of mis je in Den Haag een bepaald standbeeld of monument, email dan naar:
communicatie@stroom.nl

2020 Stroom 30
Stroom Den Haag is dé organisatie als het gaat om de kunst in de openbare ruimte en bestaat in 2020 dertig jaar. Vandaar deze bijzondere editie van de kaart. Zie het als een klein geschenk voor iedereen met belangstelling voor de stad. Speciaal uitgelicht in deze bijzondere editie zijn het thema Vrede en Recht, het strand, de parken en natuurlijk 30 jaar Stroom.


We gaan weer naar buiten! / Let's go outside again!
foto: design: Vruchtvlees
We gaan weer naar buiten!
foto: Stroom Den Haag
We gaan weer naar buiten!
foto: Stroom Den Haag
Kaart uitgevouwen
foto: Stroom Den Haag
Kaart uitgevouwen
foto: Stroom Den Haag