Zefir7 online: Gert Dumbar wordt 80!

Dinsdag 19 mei 2020, 20.20- 21:30 uur
Join facebook event
Voertaal: Nederlands
Online via Zoom

Klik op dinsdag 19 mei omstreeks 20:20 op deze link
Start gesprek: 20.30 uur (welkom: 20:20 uur)

Zet je camera en microfoon uit. Communiceren kan via de chat. Vooraf vragen stellen kan via: info@renateboere.nl

Zefir7 is het maandelijks ontwerperscafé bij Stroom Den Haag i.s.m. BNO. In het kader van een corona pandemie kunnen er geen live avonden plaatsvinden bij Stroom. Maar Zefir7 blijft 'in de lucht' via Zoom. Deze keer praat Renate Boere met vormgever Gert Dumbar over zijn lange carrière.

Nog altijd even scherp doet grafisch ontwerper Gert Dumbar uitspraken over design. Tot op de dag van vandaag wordt hij wereldwijd gevraagd voor interviews of advies, verzint hilarische en vooral grensverleggende opdrachten voor studenten aan de KABK en barst van de ideeën. Bijna 80 en springlevend. Voor Zefir7 reden om voor de mei-editie de lijnen open te zetten zodat u Gert zelf kunt horen en bevragen. Geen beter cadeau, dachten we, dan hem aan het werk te zetten.

Welke uitspraken over ontwerpen heeft Gert in het verleden gedaan en hoe denkt hij daar nu over? Waar heeft Gert spijt van gehad? Wat zijn belangrijke waarden in het leven als ontwerper? Renate Boere zal in een 40 minuten durend interview aan Gert Dumbar deze vragen stellen.