Conferentie Land Art Lives 2024

Land Art Lives 2024

Locatie: Agora, Lelystad (op 500 meter van Station Lelystad Centrum)
Datum: donderdag 3 oktober 2024
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Kosten: € 75 p.p. incl. lunch, studenten € 25,- op vertoon geldige studentenkaart
Voertaal: Engels. In sessies met internationale deelnemers zal het centrale deel in het Engels plaatsvinden, maar in de middag worden er ook Nederlandse gespreksgroepen gevormd).

Op 3 oktober a.s. vindt Land Art Lives plaats, de internationale conferentie over de toekomst van land art in het Agora Theater in Lelystad. Stroom Den Haag is vanuit de rol die het speelt bij kunst in de openbare ruimte als partner bij de conferentie betrokken. Dagvoorzitter is kunsthistoricus Meta Knol. Naast het programma biedt de dag veel gelegenheid om andere deelnemers te ontmoeten en je verder te verdiepen in lees- en archiefmateriaal.

Over Land Art Lives
Waarom is land art juist in deze tijd relevant? Wat zijn haar nieuwe verschijningsvormen? Hoe gaan we om met deze vaak vergankelijke kunstwerken? En hoe werpt land art licht op de urgente ecologische en maatschappelijke vraagstukken van dit moment? Met het programma Land Art Lives zoekt Kunstmuseum M. in nauwe samenwerking met Land Art Flevoland, met makers, eigenaren en experts naar antwoorden op deze vragen.

Wil jij ook deelnemen aan de conferentie van Land Art Lives 2024?
Ga voor meer informatie over het programma naar de website van Land Art Lives.

 

Categorie

Nieuwsbericht , Symposium