Stroom is weer open!

Laatste update dd. 19 november 2020


De overheid heeft de Corona-maatregelen weer iets versoepeld. Dit betekent dat Stroom vanaf 19 november weer gewoon open is voor publiek. Van woensdag t/m zondag (12-17 uur) kan je binnen lopen voor de boekwinkel, de bibliotheek of tentoonstellingsruimtes. De regels bepalen echter ook dat we niet meer dan 30 man publiek tegelijk kunnen binnen laten en we iedereen nadrukkelijk vragen binnen een mondkapje te dragen.

Ook het kantoor is open, hoewel we niet elke dag op volle sterkte aanwezig zijn. Er zijn diverse maatregelen getroffen om alles veilig en op gepaste afstand te kunnen doen. Stroom neemt de dreiging van het Coronavirus (Covid-19) nog steeds serieus. De gezondheid van onze bezoekers en ons team heeft onze hoogste aandacht. We kijken er naar uit om je terug te zien en we staan voor je klaar!

Voor de tentoonstellingen is het NIET nodig vooraf een tijd te reserveren. Wil je komen studeren in de bibliotheek, dan is het raadzaam om telefonisch (070-3658985) of via email (info@stroom.nl) een plekje te reserveren. Kom je toevallig binnenlopen en is er genoeg ruimte, dan ben je natuurlijk ook altijd welkom.

Stroom is bereikbaar via email: info@stroom.nl en telefonisch tijdens kantooruren (ma t/m vrij, 11.00-17.00 uur) en za, zo 12.00-17.00 uur). T. 070-3658985

Stroom Nieuwsbrief
We versturen op dit moment elke twee weken een nieuwsbrief. >> Bekijk ze hier allemaal of meld je aan.

KIJK VRIJ (campagne 30 jaar Stroom Den Haag)
foto: design: Vruchtvlees, 2020