We zijn weer open!

Laatste update dd. 17 juli 2020

Stroom is weer open. Van woensdag t/m zondag (12-17 uur), kan je binnen lopen voor de boekwinkel, de bibliotheek of de tentoonstellingsruimtes. Ook het kantoor is weer open, hoewel we niet elke dag op volle sterkte aanwezig zijn en veel mensen nog (deels) thuis werken. Er zijn diverse maatregelen getroffen om alles veilig en op gepaste afstand te kunnen doen. Stroom neemt de dreiging van het Coronavirus (Covid-19) nog steeds serieus. De gezondheid van onze bezoekers en ons team heeft onze hoogste aandacht. We kijken er naar uit om je terug te zien en we staan voor je klaar!

Wil je komen studeren in de bibliotheek, dan is het raadzaam om telefonisch of via email een plekje te reserveren. Kom je toevallig binnenlopen en is er genoeg ruimte, dan ben je natuurlijk ook altijd welkom.
E: info@stroom.nl (graag datum en tijd van je bezoek vermelden). T: 070-3658985 (wo t/m zo, 12-17 uur).

Stroom is bereikbaar via email: info@stroom.nl en telefonisch tijdens kantooruren (ma t/m vrij, 11.00-17.00 uur) en za, zo 12.00-17.00 uur). T. 070-3658985

Open voor een nieuwe samenleving
Lees meer over de boeken die te zien zijn op de banner hiernaast (bovenaan). Dank aan: Atelier Carvalho Bernau (klik op het beeld om het groter te zien).

Stroom Nieuwsbrief
We versturen op dit moment elke twee weken een nieuwsbrief. Met als introductie een actuele column van onze directeur Arno van Roosmalen. >> Bekijk ze hier allemaal

Poster heropening Stroom
foto: design: Kylièn Sarino Bergh
Poster heropening Stroom
foto: design: Kylièn Sarino Bergh
Stroom boekwinkel en bibliotheek weer open
foto: Atelier Carvalho Bernau
Stroom boekwinkel
foto: Stroom Den Haag
Stroom boekwinkel
foto: Stroom Den Haag
Stroom boekwinkel
foto: Stroom Den Haag
Screenshot uit 'Welcome to Stroom Den Haag'
foto: film: Hani Chladilová