De Ambassade van de Noordzee: Zitting #3: Wat willen de Dingen in het pleidooi?

Donderdag 26 april 2018, 16:00 - 19:00 uur
Locatie: Stroom Den Haag, Hogewal 1-9, Den Haag
Voertaal: Nederlands
Besloten zitting

Op verzoek kan je de zitting wel als publiek bijwonen. Aanmelden kan via saar@ambassadevandenoordzee.nl

Onderdeel van De Dingen (16 t/m 26 april 2018 bij Stroom Den Haag).
>> Download exhibition guide
(English only)

De Ambassade van de Noordzee houdt drie sessies bij Stroom Den Haag, waarin de moties voor de Noordzee worden gepresenteerd en in een parlementaire setting een stem wordt gegeven aan de dingen, dieren en mensen die een rol spelen in en rond de Noordzee.

Tijdens deze (besloten) zitting worden de moties besproken, gecategoriseerd en eventueel geselecteerd voor verdere uitwerking. De groep werkt aan een samenvatting van wensen en moties en formuleren de (onderzoeks)opdracht voor de maand mei. Aan deze opdracht wordt gewerkt door een groep van circa 10 mensen. Op verzoek kan je de zitting wel als publiek bijwonen (zie bovenaan de pagina).

www.ambassadevandenoordzee.nl

Partners:

De Ambassade van de Noordzee is een initiatief van het Parlement van de Dingen en wordt gebouwd door Stroom Den Haag, Stichting De Noordzee, Building Conversation, The Pink Pony Express and Waag Society.

Met steun van:
Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Gemeente Den Haag, Mondriaan Fonds en Bank Giro Loterij Fonds en samenwerkingen met Studio Alloy, Jasper van den Berg, Partizan Publik, Andrea Simmelink en Jasmine De Bruycker. Objecten samengesteld door Tjallien Walma van der Molen.

Octopus vulgaris, Mally's Lamp, Doggersbank
foto: © Udo van Dongen
De Ambassade van de Noordzee
De Dingen
foto: design: The Rodina