Festival Designkwartier Den Haag 2017

Zaterdag 20 mei en zondag 21 mei 2017
Locatie: Stroom Den Haag, Hogewal 1-9, Den Haag
Open: 11:00 - 18:00 uur
Voor andere locaties en programma zie:
www.designkwartier.com


Zaterdag 20 mei om 16.00 uur
Officiële launch IN BETWEEN met hapjes en drankjes
Iedereen is welkom. Reserveren niet nodig.

Stroom Den Haag doet dit jaar voor de derde keer mee aan Festival Designkwartier Den Haag. In bestaande winkels, pop-upstores, musea en op vele andere verrassende locaties in het Zeeheldenkwartier zijn meer dan 50 ontwerpers zelf aanwezig om hun nieuwste werk te tonen, erover te vertellen en het te verkopen.

Bij Stroom Den Haag presenteren op zaterdag en zondag studenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (Department Interior Architecture & Furniture Design) hun experimentele tijdschrift IN BETWEEN. De publicatie komt voort uit een onderzoek naar het 'tussengebied' tussen object en interieur, maker en gebruiker. Deze uitgave bestaat uit vijf deelprojecten: Contemplation, Outside-In, Parallel Worlds, Split Second en Transtecture.
Coordinatie en redactie: Frank Bruggeman en Tatjana Quax; Vormgeving: Corine Datema.

Naast de presentatie van de KABK studenten zijn ook de lopende presentaties bij Stroom te bezoeken. Dompel je onder in de zintuiglijke wereld van Voebe de Gruyter en Juliaan Andeweg. Tijdens het gehele festival kun je gratis binnenlopen bij hun tentoonstelling De Gruyter & Andeweg. Daarnaast zijn er presentaties van de jonge talenten Stefan Bandalac en Mischa Daams.

En snuffel ook vooral even rond in de Stroom boekwinkel!

Festival Designkwartier 2017
'IN BETWEEN' publicatie
foto: © students KABK
'IN BETWEEN' publicatie
foto: © students KABK
Festival Designkwartier 2017